Integritetspolicy

GDPR är en EU-förordning som gäller fr.o.m. 25 maj 2018. Den nya förordningen ersätter PUL (Personuppgiftslagen). Följande sida innehåller information om hur vi behandlar personuppgifter och säkerhet.

När du t.ex. är i kontakt med WHF som kund eller eventuellt använder någon av våra IT-tjänster – innebär detta att du lämnar någon form av personuppgifter. Vi kan även ta del av dina uppgifter genom e-mailkonversationer, telefonsamtal eller vid personliga möten.

Vi hanterar org. nummer, namn, företag, adress, telefonnummer och mailadresser. WHF skyddar alltid personuppgifter med de åtgärder som i varje enskilt fall krävs och säkerställer att behandlingen sker enligt gällande lag. WHF har rätt att hantera de personuppgifter som krävs för att uppfylla våra affärsåtaganden. Detta gäller uppgifter som du efter samtycke lämnat till oss.

Ibland händer det också att WHF får personuppgifter från t.ex. bolagsregister eller andra offentliga källor. Genom kundenkäter kan vi ibland be om din åsikt för att kunna skapa ett bättre erbjudande och bli en ännu bättre leverantör.

Personuppgifter via vår hemsida och nyhetsbrev mm.

Med kryssrutan vid varje formulär på vår hemsida godkänner du att du förstår att dina uppgifter sparas, så att det blir möjligt att hitta bästa möjliga matchning för dig. Om du har valt att ladda ner filer/dokument från vår hemsida, där vi ber om din mailadress, kan vi komma att kontakta er efteråt. Genom att godkänna villkoren godkänner du även att vi kommer skicka nyhetsbrev till den email-adress du angivit. Ibland skickar vi även nyhetsbrev/information som vi tror att du som användare är intresserad av. Genom att trycka “avprenumerera/ unsubscribe” i foten på våra nyhetsbrev, kan du alltid avregistrera dig från våra utskick.

Google

Vi använder oss av Google Marketingplatform, (Google Ads och Google Analytics), för att mäta och se hur besökare använder vår hemsida och eventuella utskick. Denna information kan dock inte spåras tillbaka till individer. Läs mer om google här